Security

De ontwikkelingen op het gebied van Cybercriminaliteit, Privacywetgeving en de wijze waarop een bedrijf met klantintegriteit te maken heeft, gaan razendsnel.

Om bewust te worden van deze risico’s en deze risico’s te vermijden of er op de juiste manier op te acteren hebben wij de volgende online en klassikale training ontwikkeld:

Diev

Interesse in een Human Firewall

Online DIEV Training

De online training DIEV™ maakt medewerkers bewust van deze risico’s en helpt op een praktische manier de risico’s te vermijden of er op de juiste manier op te acteren.

De DIEV™ training heeft dan weliswaar wel dat gewenste effect, maar dat is – juist vanwege die doorlopende ontwikkelingen – te kortstondig.

Image
Online Diec Training met ECDL Proof Exam

Online DIEV Training + Examen

Een combinatie van online training en een database vol met Tips en Tricks, in eigen beheer gemaakt voor PC eindgebruikers, op elk nivo. De training wordt afgesloten met een officieel erkend ECDL Examen.

De aantrekkelijkheid wordt verkregen door een evenwichtige combinatie van audio, grafische en animatiecomponenten.

DIev klassikale training

Klassikale training DIEV

Iedereen die binnen uw organisatie gebruikmaakt van het bedrijfsnetwerk, is voor hackers een mogelijk doelwit om toegang te krijgen tot uw bedrijfsgegevens. De training Awareness Eindgebruikers bij Cybercriminaliteit leert cursisten cybercriminaliteit herkennen en voorkomen.

Een gecertificeerde en ervaren Security Certified Trainer behandelt in een klassikale training op een laagdrempelige manier alles over cybercriminaliteit.

Over ons

Vanaf de oprichting in 2010 is Quality Mentor een kennisorganisatie en opleidingspartner voor  de kantoor automatisering en het ICT team.

Het opleiden van ICT specialisten en/of PC eindgebruikers kan veel efficiënter !

Laatste Nieuws

19 oktober 2018

Zoeken