Klassikale Training

In een klassikale groepstraining (op locatie bij de klant) kan met eigen bestanden/huisstijl (images) gewerkt worden. Deze dienen vooraf kenbaar gemaakt te worden, zodat de trainer zich hierop kan voorbereiden. Voor alle trainingen maken wij alleen gebruik van eigen trainers en consultants.

Naast de theoretische kennis, hebben zij ook veel praktijkervaring in het trainen van individuen en/of groepen. We besteden we naast de standaard lesstof ook aandacht aan praktische tools, tips en vaardigheden.

Waarom een klassikale training?

Veel computergebruikers gebruiken na een migratie vaak alleen basisfunctionaliteiten (uit voorgaande applicaties) terwijl de echte productiviteitswinst te halen is in de geavanceerde besturing en verbeterde functionaliteiten van een nieuwe versie.

De veranderingen en verbeteringen zijn overigens niet alleen van cosmetische aard, maar hebben ook een impact op de fundamentele werking van de applicaties.

Allemaal veranderingen die tot doel hebben om nog beter en efficiënter te kunnen werken. De nadruk ligt hierbij op het woord “kunnen”, want als de gebruiker niet goed getraind wordt om de nieuwe functionaliteiten tijdens het dagelijkse werk te gebruiken dan is de investering in de nieuwe software eigenlijk weggegooid geld.

Er zijn een 2-tal varianten van een training mogelijk:

Training

Tijdsduur: dag
Groep: max. 12 personen
PC: Ja
Oefenen: Ja
Evaluatie: Ja
Lesmateriaal Cursusboek of
Hand Out (PDF) of
QRC
Prijs per dag 850 6-8 personen
  950 9-10 personen
  1050 11-12 personen
       

 

Workshop

Tijdsduur: dagdeel
Groep: max. 25 personen
PC: n.v.t.
Oefenen: n.v.t.
Evaluatie: Ja
Lesmateriaal Cursusboek of
Hand Out (PDF)
Prijs per dag 750 6-8 personen
  850 9-10 personen
  950 11-12 personen
   1050  13-25 personen

E-mail helpdesk

Alle personen die de training hebben gevolgd, kunnen in een periode van twee maanden na de training hun vragen per e-mail stellen aan de trainer(s).
Alle Microsoft Office vragen worden meestal dezelfde dag nog beantwoord.

Over ons

Vanaf de oprichting in 2010 is Quality Mentor een kennisorganisatie en opleidingspartner voor  de kantoor automatisering en het ICT team.

Het opleiden van ICT specialisten en/of PC eindgebruikers kan veel efficiënter !

Laatste Nieuws

19 oktober 2018

Zoeken