Ben jij al Digitaal Vaardig?

De Nederlandse werknemer verliest dagelijks 8% van zijn werktijd aan slecht functionerende ICT en gebrekkige digitale vaardigheden. Een financiele strop van 19 miljard euro per jaar." Drs. Ing. A. van Deursen - Universiteit van Twente

Image

Certificaat Digitale Vaardigheden

De inhoud van het certificaat Digitale vaardigheden basis en het hieraan verbonden keuzedeel is een echt basisniveau. Zoals bij de uitgangspunten vermeld heeft het tot doel een niveau van digitale vaardigheden te beschrijven die minimaal nodig zijn. De gevorderde variant is ontstaan door te kijken naar verschillende functies en beschrijft een hoger (en/of meer verdiepend) niveau. Voor bepaalde functies geldt dat er extra eisen gesteld worden aan de digitale vaardigheden. Zo zal een secretaresse alle ins- en outs van een tekstverwerkingspakket moeten beheersen en zal een assistent-accountant veel vaardiger moeten zijn met een spreadsheet dan een beveiliger. Het certificaat Digitale vaardigheden gevorderd biedt hiervoor een kapstok en de mogelijkheid om de juiste accenten te leggen

Met het Certificaat Digitale Vaardigheden tonen werknemers en scholieren/studenten aan aantoonbaar digitaal vaardig te zijn.

Met een 'digiproof'-diploma kunnen schoolverlaters bij het solliciteren aantonen genoeg kennis te hebben om zelfstandig problemen op te lossen die met het dagelijkse gebruik van digitale toepassingen te maken hebben. 

Over ons

Vanaf de oprichting in 2010 is Quality Mentor een kennisorganisatie en opleidingspartner voor  de kantoor automatisering en het ICT team.

Het opleiden van ICT specialisten en/of PC eindgebruikers kan veel efficiënter !

Laatste Nieuws

Zoeken