Ben jij al Digitaal Vaardig?

De Nederlandse werknemer verliest dagelijks 8% van zijn werktijd aan slecht functionerende ICT en gebrekkige digitale vaardigheden. Een financiele strop van 19 miljard euro per jaar." Drs. Ing. A. van Deursen - Universiteit van Twente

Image

Bedrijven

Let bij werving en selectie op of uw medewerkers over de juiste digitale vaardigheden beschikken. Bied uw personeel indien nodig een opleiding aan waarbij de noodzakelijke digitale beroepsvaardigheden centraal staan. Zo investeert u in uw personeel én in de toekomst van uw bedrijf.

Scholen

ScholenVerrijk uw opleidingsaanbod met één van de twee keuzedelen Digitale vaardigheden. Zo wordt er extra getoetst op noodzakelijke digitale vaardigheden. Dit zorgt voor digitaal vakbekwame (mbo)leerlingen die klaar zijn voor de toekomst.

Digitale Vaardigheden

Werknemers en schoolverlaters moeten over goede digitale vaardigheden beschikken. Uit onderzoek blijkt dat dat vaak nog niet het geval is. De eisen die het bedrijfsleven stelt aan haar (toekomstige) medewerkers als het gaat om digitale vaardigheden zijn geïnventariseerd en vastgelegd.

Over ons

Vanaf de oprichting in 2010 is Quality Mentor een kennisorganisatie en opleidingspartner voor  de kantoor automatisering en het ICT team.

Het opleiden van ICT specialisten en/of PC eindgebruikers kan veel efficiënter !

Laatste Nieuws

Zoeken